Technieken 2: Geklede broek / Sportieve jeans

Samen met Miet Dreezen gaan we ons wagen aan een broek. Rokken maken kunnen we al, maar de stap naar een passende broek blijkt soms toch nog groot. Daarom gaan we 2 vrijdagen aan de slag met Miet.

Je kan kiezen tussen twee modellen: de klassieke rechte broek (al dan niet met voering) of een sportievere broek met smallere pijpen die meestal uit een stevigere katoen (met elastane) wordt gemaakt. 

Omdat er toch veel komt kijken bij het ineenzetten zelf, ga je tussen de dagen ook werk mee naar huis krijgen. Tijdens deze workshop leer je een patroon na-meten voor je knipt, je gulp maken, het logisch in elkaar zetten van een broek en evt. aanpassingen doen om je pasvorm mooi te krijgen (na het in elkaar driegen).

De workshop 'Geklede Broek' is het tweede deel van onze technieken-reeks.  Deze reeks is bedoeld voor de naai(st)er die de basis onder de knie heeft en nu zijn/haar kennis verder wil verdiepen. 

Eigenschappen

De reeks is gespreid over 2 vrijdagen: 15 en 22 maart van 9u - 12u30

We werken in een kleine groep van max. 6 deelneemsters 

Incl. burda-patroon 6982 (geklede, gevoerde broek) of 6534 (sportieve broek)

Je ontvangt 10% korting op de aankoop van je stoffen die je aankoopt voor deze workshop

Kostprijs: 85 € (je betaalt nu een voorschot van 45€, het overige deel betaal je de eerste dag van de reeks).  Je kan deze workshop ook boeken als volledige reeks.  Dan betaal je 225€ ipv 255€ voor zowel de workshop: Patroon aanpassen, de Broek en het Hemd.

€45,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 Technieken 2: Geklede broek / Sportieve jeans bestellen, dat kost €45,00.