Arlette Rok van Fibre Mood

Tijdens de zomermaanden schakelen we een versnelling lager en genieten we van de (hopelijk) stralende zon, mooie avonden, terrasjes, een lekkere barbeque ...

En daar hoort een geschikte outfit bij ... de zwierige 'arlette'-rok van Fibre Mood is de perfecte 'alltime favorite' voor de zomer. Je draagt hem casual met een sneaker, of juist wat meer opgekleed ... gewoon voor thuis, of voor een avondje weg ... de Arlette Rok past bij elke gelegenheid en bij elk figuur.  

Je kan de 'arlette'-rok in drie varianten maken: zonder ruffles, met de klassieke fijnere Spaanse ruffle of de bredere stoerdere ruffle.  Het tekenen en knippen (van het stof) doe je thuis en dan gaan we samen aan de slag.  Tijdens het hele proces controleren we of alles nog klopt met de maten zodat je naar huis gaat met een mooi zittende rok en aangepast patroon.  Wij zetten onze overlock klaar dus ook van binnen gaat je rok perfect afgewerkt worden, zelfs met een mooie rolzoom als je dat wenst.

Eigenschappen

Deze workshop gaat door op zaterdag 27 juli van 10u - 15u30

We werken in een kleine groep van max. 6 deelneemsters

Het patroon vind je terug in de Fibre Mood - editie 3 (2019).  Heb je dit niet in huis, meld je dan even in onze winkel en dan helpen we je graag verder.

Tijdens onze workshops werk je met stof van Het Stoffenhuis.  Wij helpen je graag met het uitzoeken van het ideale stofje.

H
et inschrijvingsgeld bedraagt 50€.  Je betaalt nu een voorschot van 20€.  Het overige gedeelte rekenen we af de dag zelf.  

€20,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 Arlette Rok van Fibre Mood bestellen, dat kost €20,00.