Bernette B37 => voorlopig 'uit stock'

De bernette 37 is het instapmodel van de twee computergestuurde naaimachines van bernette. Deze machine heeft een groot prestatievermogen en overtuigt door de voortreffelijke steekkwaliteit.

Je hebt de keuze uit 50 verschillende steken mete en maximale steekbreedte van 7 mm, waaronder decoratieve steken en stretchsteken of knoopsgaten. Met de handige start -/stoptoets kun je het naaiproces ook zonder voetpedaal controleren. En met de naaldstop boven/onder kan de naaldpositie worden bepaald als je stopt met naaien, wat vooral handig is bij het naaien van hoeken.

De naaisnelheid kan naar behoefte individueel worden aangepast, en dankzij de heldere LED-lampjes wordt het werkvlak steeds uitstekend verlicht. Bij deze machine worden standaard 5 naaivoeten (zolen) meegeleverd.

Eigenschappen

Computergestuurd
Drop in – grijperssysteem
Halfautomatische draadinrijger
Totaal van 50 steken met een max. steekbreedte van 7mm
Incl. 5 naaivoeten
Automatisch knoopsgat
Start-/stopfunctie en snelheidsregelaar
LED-verlichting

Deze machine is helaas uit stock (ook bij BERNINA zelf). Wij wachten op onze nieuwe levering. U kan hem dus nu reeds bestellen, maar hou rekening met een lange(re) wachttijd.  U mag altijd met ons contact opnemen als u meer informatie hierover wenst.

€549,00 €505,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 Bernette B37 => voorlopig 'uit stock' bestellen, dat kost €505,00.