B 480 - Uit voorraad leverbaar !!

De nieuwe 4-serie van BERNINA.  Nu naai je met een nog groter gemak dankzij het grote touch-screen.  Hierop pas je al je steken in een handomdraai aan.  Steekkeuze, naaldstand, tips en tricks via de ingebouwde naaigids en tutorials ... alles in een snelle klik op je scherm.

Dankzij de extra grote spoel kan je veel langer doorwerken.  De spoel zit vooraan de machine dus altijd makkelijk toegankelijk.  Daarbij zorgt de innovatieve BERNINA-grijper voor een optimake steekkwaliteit met een perfecte spanning.

Naast het heldere LED-licht en de aanschuiftafel, is de B480 uitgerust met de automatische draadafsnijder en worden de kniehevel en BERNINA-pedaal met kickback-functie standaard meegeleverd  ... alles om het u nog comfortabeler te maken.  De B480 naait tot 900 steken/minuut en heeft een maximale steekbreedte van 9mm.

Anders dan bij de B435 ontvangt u 5 volledige naaivoeten.  Op lange termijn gaat u de meerwaarde van deze sterke, duurzame voeten weten appreciëren en wil u niets anders meer.

Eigenschappen

BERNINA-grijper (900 steken/minuut)
Jumpo-spoel: met tot 70% meer garen
994 steken (incl. 5 naai-alfabetten)
Incl. 5 volledige naaivoeten
Incl. de kniehevel voor het Free-Hand-System
Incl. BERNINA-pedaal met kickback-functie
Maximale steekbreedte: 9 mm
Eenvoudige bediening via de centraal geplaatste touch-screen
Start/stop-toets + snelheidsregelaar
LED-verlichting

€2.099,00 €1.935,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 B 480 - Uit voorraad leverbaar !! bestellen, dat kost €1935,00.