B 770 QE - Uit voorraad Leverbaar !!

De 7-reeks van BERNINA kenmerkt zich door het geïntergreerde dubbeltransport en de BERNINA-grijper.  Deze grijper combineert de voordelen van de twee beste grijpertechnologiën.  Het hart van de BERNINA 7-serie is voorzien van een nieuwe, centraal geplaatste driver, waardoor de BERNINA grijper snel, maar geruisloos loopt.  De BERNINA grijper naait steken met een hoge precisie tot 9mm breedte en snelheden tot 1000 steken per minuut.  De spoel kan tot 70% meer garen bevatten dan onze standaardspoelen zodat u langer zonder onderbreking kan naaien.

Buiten deze exclusieve grijpertechnologie biedt de 7-serie u extra veel werkruimte (vrije arm met 254mm aan werkruimte rechts van de naald), 9 mm steekbreedte, totale steekcontrole, adaptieve draadspanning voor een perfecte steekkwaliteit, innovatief ingebouwd dubbeltransport en voert de B770 QE een deel taken helemaal zelf uit (inrijgen, afhechten, naaivoet zakt automatisch naar beneden aan het begin van een naad, ...)

Bij de B770 QE is de borduurmodule optioneel verkrijgbaar.  U schakelt makkelijk tussen beide functies (naaien en borduren) en zo zijn de mogelijkheden eindeloos om aan ieder project u volledig eigen toets te geven.  Op de grote borduurmodule van de 7-serie kan u optioneel de mega -en maxihoop verkijgen zodat u tot een borduuroppervlakte van 400 x 210mm kan gaan.  

Eigenschappen

BERNINA grijpersysteem (1000 steken/minuut)
Max. steekbreedte: 9 mm
992 steeksoorten + 6 alfabetten 
13 Automatische knoopsgaten
Incl. 7 naaivoeten
Incl. BSR-voet (marktwaarde: 560€)
Start/stop-toets + snelheidsregelaar 
Automatische draadafsnijder met afhechtsteken
BERNINA-pedaal met kick-backfunctie
Incl. Free Hand System (kniehevel) 
LED-verlichting + Touch screen
Onscreen helpfunctie + naaigids + tutorial naaien
Optioneel verkrijgbaar: BERNINA Borduurmodule

Vraag een persoonlijke offerte aan voor uw nieuwe BERNINA B770QE

€4.499,00 €4.140,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 B 770 QE - Uit voorraad Leverbaar !! bestellen, dat kost €4140,00.