B 590 - incl. Borduurmodule

De B590 is the top-of-the-line machine uit de nieuwe 5-serie van BERNINA.  Deze alleskunner wordt geleverd met borduurmodule waardoor je zowel een naaimachine als borduurmachine in huis haalt.

Bij BERNINA zijn we al gewend aan de absolute steekcontrole en de perfecte steken. Dit wordt nog eens versterkt door de adaptieve draadspanning, de geïntegreerde boventransport, de vrije ruimte rechts van de naald waardoor ook grotere projecten makkelijk hanteerbaar blijven en tal van geautomatiseerde functies.  Daarbij ontvang je bij de B590 standaard de BERNINA SteekRegulator (BSR) waardoor ook bij het naaien/quilten uit vrije hand je perfecte steek gewaarborgd blijft.

De B590 werkt -zoals de hele generatie van de nieuwe 5-serie - met de BERNINA grijper.  Stiller, sneller, krachtiger met tot wel 1000 steken/minuut.  De jumbo-spoel kan tot 70% meer garen bevatten voor urenlang, onafgebroken naaiplezier. 

De 275 geïntegreerde borduurpatronen kunnen in de speciale borduurmodus geopend en via het touchscreen aangepast worden: draaien, roteren, spiegelen, aanpassen van de grootte of een wijziging van de steeksoort is dankzij de intuïtieve bediening snel geregeld.  Nieuw zijn de functies: onzichtbaar en slim afhechten, onderdraad omhoog, garenverwijdering en de mogelijkheid om  sprongsteken af te snijden.  Daarbij staat er een volledige borduurgids voor je klaar waardoor ook een niet ervaren borduurster deze nieuwe wereld snel leert ontdekken.

Eigenschappen

BERNINA grijper (1000 steken per minuut) + Jumbo Spoel
Max. steekbreedte: 9 mm
1774 steeksoorten, incl. 9 alfabetten
18 Automatische knoopsgaten
Incl. 8 naaivoeten, waaronder de BERNINA SteekRegulator (BSR)
Start/stop-toets + snelheidsregelaar
Automatische draadafsnijder met afhechtsteken
BERNINA-pedaal met kick-backfunctie
Incl. Free Hand System (kniehevel)
LED-verlichting + Touch screen
Incl. vernieuwde borduurmodule
Incl. Borduurvoet nr. 26
Incl. Groot ovaal en middelgroot ovaal borduurraam met sjabloon

Vraag een persoonlijke offerte aan voor uw nieuwe BERNINA B590

€4.899,00 €4.500,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 B 590 - incl. Borduurmodule bestellen, dat kost €4500,00.