B 540 - 'Uit voorraad Leverbaar'

Wat u ook wilt naaien of versieren, op de BERNINA 540 staan vele steken tot uw beschikking. Met in totaal 1048 steken, waarvan 300 decoratieve steken en 5 alfabetten, heeft u enorm veel keus. Alle steken kunnen met een maximale breedte van 9 mm worden genaaid,waardoor uw decoraties nog mooier uitkomen.

De B540 werkt -zoals de hele generatie van de nieuwe 5-serie - met de BERNINA grijper.  Stiller, sneller, krachtiger met tot wel 1000 steken/minuut.  De jumbo-spoel kan tot 70% meer garen bevatten voor urenlang, onafgebroken naaiplezier.  De nieuwe 5-serie heeft meer plaats rechts van de naald (215 mm) waardoor grote projecten makkelijker hanteerbaar zijn.  

De B540 kan uitgebreid worden met een borduurmodule waardoor deze machine niet enkel een naaimachine is, maar ook een borduurmachine.  De 50 geïntegreerde borduurpatronen kunnen in de speciale borduurmodus geopend en via het touchscreen aangepast worden: draaien, roteren, spiegelen, aanpassen van de grootte of een wijziging van de steeksoort is dankzij de intuïtieve bediening snel geregeld.  Nieuw zijn de functies: onzichtbaar afhechten, onderdraad omhoog en de mogelijkheid om  sprongsteken af te snijden.

Eigenschappen

BERNINA Grijper (1000 steken/minuut) + Jumbo Spoel
Max. steekbreedte: 9 mm
1048 steeksoorten, incl. 5 alfabetten
Incl. 14 Automatische knoopsgaten
Incl. 5 naaivoeten
Start/stop-toets + snelheidsregelaar
Automatische draadafsnijder met afhechtsteken
BERNINA-pedaal met kick-backfunctie
Incl. Free Hand System (kniehevel) LED-verlichting + Touch screen
Optioneel verkrijgbaar: BERNINA SteekRegulator en de BERNINA Borduurmodule

Vraag een persoonlijke offerte aan voor uw nieuwe BERNINA B540

€2.649,00 €2.435,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 B 540 - 'Uit voorraad Leverbaar' bestellen, dat kost €2435,00.