B 580 + Borduurmodule

Wat u ook wilt naaien of versieren, op de BERNINA 580 staan vele steken tot uw beschikking. Met in totaal 838 steken, waarvan 186 siersteken, heeft u een grote keuze, waarbij u alle steken tot een steekbreedte van 9 mm kunt naaien, wat vooral bij decoraties erg mooi is. Bovendien staan 7 alfabetten, die zowel genaaid als geborduurd kunnen worden, ter beschikking. Verder kunnen 100 borduurmotieven in de afzonderlijke borduurmodus geopend en via het touchscreen aangepast worden: draaien, roteren, spiegelen, aanpassen van de grootte of een wijziging van de steeksoort is dankzij de intuïtieve bediening snel geregeld. Uw individueel aangepaste steken en borduurpatronen kunnen m.b.v. de memoryfunctie makkelijk langdurig opgeslagen worden.

De gepatenteerde BSR-voet is een bijzondere hightech naaivoet, die voor een optimaal quiltresultaat zorgt bij het naaien uit de vrije hand. De steeklengte blijft door het gebruik van BSR en bij het naaien met verzonken transporteur steeds exact hetzelfde, ook wanneer de stof niet met gelijkmatige snelheid geleid wordt. De BSR herkent afwijkingen en vereffent ze zodat rechte en zigzagsteken steeds met dezelfde steeklengte uitgevoerd worden. Daarom behalen ook minder ervaren vrije-hand naaisters goede resultaten met de BERNINA 580.

Eigenschappen

RL - grijpersysteem (1000 steken/minuut)
Max. steekbreedte: 9 mm 935 steeksoorten + 7 alfabetten
12 Automatische knoopsgaten
Incl. rijgfunctie
Incl. 8 naaivoeten
Incl. BERNINA SteekRegulator
Start/stop-toets + snelheidsregelaar
Automatische draadafsnijder met afhechtsteken
BERNINA-pedaal met kick-backfunctie
Incl. Free Hand System (kniehevel)
LED-verlichting + Touch screen
Incl. Borduurmodule: borduurmodule + borduurvoet nr. 26 + borduurspoelhus + ovaal en medium borduurraam met sjabloon + draagtas

€4.799,00 €4.319,00
(Prijs per stuk Incl. BTW en excl. transportkosten

Je wil graag 1 B 580 + Borduurmodule bestellen, dat kost €4319,00.