Workshops

Natuurlijk heb je iets meer nodig dan enkel mooi stof om je creaties tot leven te wekken.  Soms is een helpende hand fijn om je op weg te helpen.  Of je bent de eerste hindernissen voorbij en nu wil je je technieken op punt zetten om nog meer uit je zelf te halen.  Daarvoor zijn onze workshops en naai-ateliers de ideale oplossing.  Samen met ons leer je de kneepjes van het vak en groei je in je eigen kunnen.

Onze workshops gaan allemaal door in onze winkel te Bree onder de deskundige leiding van onze lesgeefsters.

Wil je snel een overzicht van al onze activiteiten.  Check onze agenda en kijk per maand wat er te beleven valt in Het Stoffenhuis.

Onze workshops voor de lente/zomer 2018 zitten er op.  In het najaar mag je weer een heel nieuw aanbod van ons verwachten.  We richten workshops in voor de beginners, de reeks voor de gevorderden (patroon meten/aanpassen, hemd en broek) komt terug.  We bekijken de mogelijkheid om ook het maken van tassen eens te laten passeren en de BERNINA-workshop: overlock komt ook zeker terug.  Houdt dus onze agenda, webshop, facebook, nieuwsbrief, ... in de gaten en mis niets van ons aanbod.  Wil je absoluut al een plaatsje in 1 van onze workshops.  Mail ons dat even je gegevens.  We plaatsen je dan op onze wachtlijst en zo krijg je de kans om als eerste in de schrijven.

Maar nu eerst genieten van een prachtige zomer en dan zien we mekaar snel weer.

Helaas, je zoekopdracht voor "" gaf geen resultaat :-(