Workshops

Natuurlijk heb je iets meer nodig dan enkel mooi stof om je creaties tot leven te wekken.  Soms is een helpende hand fijn om je op weg te helpen.  Of je bent de eerste hindernissen voorbij en nu wil je je technieken op punt zetten om nog meer uit je zelf te halen.  Daarvoor zijn onze workshops en naai-ateliers de ideale oplossing.  Samen met ons leer je de kneepjes van het vak en groei je in je eigen kunnen.

Onze workshops gaan allemaal door in onze winkel te Bree onder de deskundige leiding van onze lesgeefsters.

Wil je snel een overzicht van al onze activiteiten.  Check onze agenda en kijk per maand wat er te beleven valt in Het Stoffenhuis.

Inschrijven kan via onderstaande links. Je betaalt nu een voorschot en het overige gedeelte wordt op de workshop zelf afgerekend.  Al onze workshops gaan door in kleine groepjes en onder deskundige leiding.  Tijdens de worshops wordt er enkel met materialen en stoffen van Het Stoffenhuis gewerkt.  Je werkt op je eigen machine, maar kan -als je wil- er ook altijd eentje van ons lenen.  Voor de rest vragen we al je enthousiasme en de zin voor te leren ... voor de rest zorgen wij :-).

****


Op dit moment zijn al onze workshop volzet.  Hou onze website/facebook/nieuwsbrief in de gaten voor meer workshop-nieuws.

Helaas, je zoekopdracht voor "" gaf geen resultaat :-(