Overlockmachines

Als je even aan het naaien bent, begint het toch te kriebelen.  Het liefst van alles benaderen we graag - zo dicht mogelijk - dezelfde afwerkingsgraad als onze kleding uit de confectie (en liefst nog een stapje hoger - als we dan toch zelf aan de slag gaan).  

Met een overlockmachine kan je zelfgemaakte kleding net dat tikkeltje meer geven qua afwerking.  De overlockmachine snijdt het overtollige stof weg en werkt de onafgewerkte rand in één beweging mee af.  Hij doet dat met een elastische kettingsteek waardoor je naad rekbaar is (blijft).  De ideale afwerking voor al je rekbare stoffen zoals tricot, jersey, sweater, ...  

Een overlockmachine werkt meestal met 3 of 4 draden. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar als je je overlockmachine bij ons koopt, krijg je er de nodige les en uitleg bij. Zo kan je thuis onmiddellijk aan de slag en kun je later altijd blijven terug vallen onze tips, tricks en advies.

Bij ons kan je terecht voor de overlocksmachines van zowel BERNINA als bernette. Heb je hier graag meer uitleg over, ben je altijd welkom in onze winkel te Bree of neem je even contact op met via mail of telefoon. We helpen je graag verder.