Naaimachines

Als je op zoek bent naar een nieuwe naaimachine dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben bewust gekozen voor de Zwitserse kwaliteit van BERNINA.  Zij dragen kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.  BERNINA wil zichzelf blijven verbeteren en innoveren.  Daarbij kan je er op vertrouwen dat je ook na de aankoop van jouw BERNINA-naaimachine kan blijven terug vallen op ons als dealer en op BERNINA voor zowel nazicht, onderhoud, herstelling als onderdelen.

Binnen het BERNINA-gamma vindt u verschillende series terug: van de 3-, 4-,5- en 7-serie.  Iedere reeks met haar eigen specificaties en mogelijkheden. In onze winkel helpen we u graag verder in de keuze tussen de verschillende naaimachines zodat u naar huis gaat met de machine die het best bij u, uw budget en uw verwachtingen past.  Hieronder vindt u alvast een overzicht van al onze naaimachines met elk hun specificaties.  De verschillende productflyers kan u hier terug vinden.  Of kom even langs voor een babbel en wij helpen u graag op weg.

Een BERNINA heeft haar prijskaartje en daar zijn we ons zeker van bewust.  Daarom kan u bij ons ook terecht voor volledige bernette-gammabernette staat voor betaalbare kwaliteit.  Zij richten zich eerder op de jonge, beginnende naaisters, maar ook als ervaren naaister zal je merken dat bernette haar mannetje staat.  Je dikke jeans, een soepele viscose, een eerste tas ... laat maar komen.  Op je bernette naaimachine werk je vlot met alle materialen en diktes.