BERNINA/Bernette

Naast stoffen en workshops, kan je bij ons ook terecht voor naai-, lock- en  borduurmachine(s).  Voor onze machines hebben wij gekozen voor de Zwitserse kwaliteit van BERNINA en bernette voor de beginnende naaister.  Wij zijn een erkende BERNINA dealer.  Hierdoor ben je zeker van de nodige begeleiding, kwaliteit en degelijke dienst na-verkoop.  Wij hebben onze eigen onderhoudsdienst en daardoor is je BERNINA, ook na je aankoop, bij ons in goede handen.

Om het maximale uit je machine te halen, geven we je ook graag de nodige uitleg over je machine in onze winkel te Bree. Zo kan je thuis onmiddellijk aan de slag.  Daarbij mag je rekenen op 2 jaar garantie en je eerste onderhoud op je nieuwe machine (binnen het jaar na aankoop) is inbegrepen.

Zoals gezegd, kan je bij ons ook terecht voor de bernette naai -en lockmachines.  bernette is de ideale instap de beginnende naaister.  Zij hebben verschillende modellen in hun assortiment van eenvoudige mechanische machines tot de computergestuurde modellen.
 

We wensen je alvast veel shop -en naaiplezier.Als je graag wat extra informatie of een persoonlijke offerte ontvangt, neem dan even contact op met ons en we helpen je graag verder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren