BERNINA/Bernette

Als je in Limburg op zoek bent naar jouw naaimachine-specialist dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Naast stoffen en workshops, kan je bij Het Stoffenhuis ook terecht voor naai-, lock- en  borduurmachine(s).  Voor onze machines hebben wij gekozen voor de Zwitserse kwaliteit van BERNINA en bernette voor de beginnende naaister.  Wij zijn een erkende BERNINA dealer.  Hierdoor ben je zeker van de nodige begeleiding, kwaliteit en degelijke dienst na-verkoop.  Wij hebben onze eigen onderhoudsdienst en daardoor is je BERNINA, ook na je aankoop, bij ons in goede handen.

Naast BERNINA verdelen wij ook de naaimachines van bernette.  Buiten de klassieke naaimachine hebben zij ook borduurmachines, overlocks en coverlocks in hun assortiment.  Van de eenvoudige mechanische machines tot de computergestuurde modellen ... wij hebben voor ieder budget en ieder niveau de juist machine in huis. 

Als je graag wat extra informatie of een persoonlijke offerte ontvangt, neem dan even contact op met ons en we helpen je graag verder.

We wensen je alvast veel shop -en naaiplezier.Bewaren

Bewaren

Bewaren