Verzending & bezorging

Wij verzenden je pakketje zo snel mogelijk tijdens de openingsuren van onze winkel.  Dit wil zeggen dat de betaalde bestellingen hier de dag zelf nog kunnen vertrekken op woensdagvoormiddag, donderdag, vrijdag en zaterdag.  Bestellingen die ons bereiken op zondag, maandag en dinsdag zullen, ten vroegste, vanaf woensdag verwerkt worden.

Wij doen een beroep op Bpost voor al onze verzendingen.  Daarbij hanteren we de volgende tarieven.

België Nederland Luxemburg + Duitsland Frankrijk
6,5 € 8,5 € 9,5 € 12,5 €

Bpost factureert tijdens de eindejaarsperiode 1€ (!) extra aan.  Daarbij garandeert ze niet meer dat het pakket effectief thuis afgeleverd wordt, maar bestaat er een kans dat het zelf afgehaald moet worden bij een Bpost-afhaalpunt.  Hier kunnen wij helaas zelf niets aan doen ... misschien is kiezen voor PostNL goedkoper, maar kiezen voor een buitenlandse speler voor een service in België is toch de wereld op zijn kop ...

Wij hebben besloten om jullie pakjes ook tijdens de eindejaarsperiode gratis te blijven versturen bij een min. bedrag van 45 euro.  Daarnaast verhogen wij ons verzendtarief met 0.5 €.  We facturen dus 50% door en betalen zelf de andere 50% van de prijsstijging van Bpost.  Deze prijsstijging gaat in op 23/11/'20 en blijft zo t.e.m. 31/01/'20.Bestellingen vanaf 85€ verzenden wij gratis binnen België en Nederland*.

Voor verzending naar andere landen, neem even contact op via info@hetstoffenhuis.be

Wij hanteren voor al onze stoffen (ongeacht hun gewicht) dezelfde voorwaarden.  De verzendkosten voor persoonlijke offertes, of B2B aanbiedingen kunnen hiervan afwijken.

****

Controleer zeker uw adres als u uw bestelling plaatst

Controleer nog even uw verzendadres op juistheid en volledigheid !! Wij zijn helaas genoodzaakt om u extra verzendkosten aan te rekenen indien we uw pakket terug ontvangen wegens fouten of onvolledigheden in het adres.

Indien u niet thuis bent op het moment van de aflevering zal de postbode een berichtje achterlaten in uw brievenbus zodat u uw pakketje kan gaan afhalen bij uw postkantoor. Uw pakket zal hier 14 dagen op u wachten voordat het retour naar ons gezonden wordt. Meldt u zeker tijdig aan bij uw postkantoor. Indien het pakketje retour komt en wij het een tweede maal moeten verzenden, zijn we helaas genoodzaakt om u deze extra verzendkosten aan te rekenen.

****

*Gratis verzending vanaf 85€

Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorvallen dat we uw bestelling niet volledig kunnen uitleveren (door bv. stock-tekort, fouten in uw bestelling, overmacht, ...).  Hierdoor kan het totaal van uw uiteindelijke geleverde bestelling lager uitvallen dan de grens van 85€.

In dit geval leggen wij de keuze bij u.  Of wij betalen u het verschil tussen uw betaalde bestelling en uw uiteindelijk geleverde bestelling terug (contant of via overschrijving), na aftrek van de transportkosten zoals hierboven vermeld.

Of wij schrijven een waardebon uit ter waarde van het totale verschil.  Deze waardebon blijft een jaar geldig en in dit geval blijft de initiële verzending van uw bestelling gratis.