Onze winkel

Buiten onze webshop hebben we ook een klassieke bakstenen winkel in het centrum van Bree (B), dicht bij de grens België/Nederland in de provincie Limburg.  

In januari 2013 begon onze droom in een klein, maar super gezellig pandje.  Hoe we op het laatste onze voorraad hierin kregen, is ons nog altijd een raadsel, maar het lukte.  Omdat stilstaan achteruit gaan is,  besloten we om de grote sprong te wagen en in mei 2016 opende we onze nieuwe winkel in de Gerdingerstraat te Bree.  Een groot pand met veel natuurlijk licht en voldoende ruimte om al onze stoffen de plek te geven die ze verdienen.  In combinatie met onze tafel die zich regelmatig vult voor een gezellige workshop, cursus of demodag en niet te vergeten onze eigen BERNINA-shop ... hebben wij alles in huis voor een geslaagd naaiproject.

Stap binnen, ontdek ons Stoffenhuis en voel je er even thuis als wij ... m.b.v. de pijltjes navigeer je door heel de winkel en kan je al de hoekjes en kantjes ontdekken.


Parkeren in Bree ? 

De rijrichtingen in Bree-centrum veranderen vanaf 6/11/'17.  De kleine ring wordt 'enkel-richting' en onze straat ga je enkel nog kunnen uitrijden.  Hierdoor ga je op voorhand even moeten nadenken waar je nu het beste parkeert om bij ons te geraken.

We zetten de mogelijkheden hier even op een rij.

Onze Agenda

Wij zitten niet stil.  Onze agenda is goed gevuld.  Ontdek hier al de activiteiten van Het Stoffenhuis en mis niets van onze workshops, vrije naai-ateliers, uitstappen, beursbezoeken, ...

Per seizoen nemen wij 2x deel aan Het Stoffencircus.  Deze kleinschaligere, maar super gezellige overdekte stoffenmarkt strijkt neer in Genk en Lommel. Daar zijn wij graag van de partij met een ruim aanbod van onze stoffen zodat jullie ook buiten onze winkelmuren kunnen kennis maken met ons aanbod. Meer informatie over Het Stoffencircus vind je hier terug.

Ook onze afwijkende openingsuren (bij feestdagen, vakanties, ...) vind je hier terug.