Omdat het niet makkelijk is om altijd het juiste cadeautje te vinden, geven we hier alvast een paar tips.  Wat dacht je van dit superhandige mini-strijkijzer of een 'Simflex' om je knoopsgaten makkelijk te verdelen. En onze 'gouden' schaartjes zijn altijd een schot in de roos.

Als je zelf weinig met 'voeling' hebt met heel de zelfmaakmode is al zijn facetten, is het niet altijd makkelijk om zelf aan de slag te gaan.  Daarom kan je op ons beroep doen om jou een handje te helpen en een cadeautje op maat te helpen samen stellen.

Neem contact op met ons en wij kijken samen in welke richting te wil gaan.  Als je graag voor een stoffen-pakket gaat, gaan we je wel vragen voor wie de gelukkige in kwestie graag werkt ... voor hem-of haarzelf, meer voor de kinderen, eerder voor jongens of voor meisjes, in welke kleuren en welk budget je in gedachten had, ...  

Een cadeaubon kan natuurlijk altijd. Ook deze kan feestelijk worden verpakt (als je het even vraagt of aanvinkt in onze webshop).  Het bedrag kies je volledig zelf en de gelukkige kan de bon gebruiken zoals hij/zij zelf wil: in 1 keer, in verschillende keren, in onze winkel te Bree of liever in onze webshop ...  alles is mogelijk en onze cadeaubonnen zijn één jaar geldig.

Is de gelukkige een BERNINA- of bernette-fan dan kan je je ook uitleven in onze BERNINA-shop.  Met een heel scala aan voetjes en accessoires in het gamma, is er altijd wel een tof cadeautje te vinden. Informeer (of spiek) even met welke machine de gelukkige juist werkt want niet alle voetjes zijn compatibel op alle machines.

Heb je je toch vergist ... geen paniek ... We kunnen naderhand nog altijd even omruilen voor een juister of beter geschikt voetje.

 

Hopelijk hebben we voor wat inspiratie kunnen zorgen.  Neem gerust contact op als u nog vragen heeft of u onze hulp wil inroepen.  We helpen u graag verder !