Het Stoffenhuis viert haar vijfde verjaardag

Voor wie er bij was, dat weekend van 12/13 januari in 2013 weet wat voor een evolutie wij doorgemaakt hebben. Gewoon al naar de inhoud van de rekken kijken, zegt veel over wie we vandaag zijn en waar we vanaf komen.

Deze speciale verjaardag willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan ... daarom is januari 2018 onze feestmaand !


We organiseren een super tombola waar alle klanten van januari 2018 automatisch aan meedoen, met schitterende hoofdprijzen!! Begin al maar te dromen en pik er voor jou alvast een hoofdprijs uit.  Bij iedere aankoop/bestelling mag je kiezen voor welke hoofdprijs je wil meespelen:

DE patronen van StraightGrain (ja, de hele set !!)
Een jaarabonnement op La Maison Victor
B35 bernette naaimachine


Daarbuiten maak je kans op schitterende stoffenpakketten van See You at Six (uit hun laaste nieuwe collectie !!), de mooie cadeaudozen van Froy&Dind, cadeaubonnen en nog heel veel leuke extra's.

BERNINA zit niet stil.  Achter de schermen zijn de ingenieurs had bezig geweest met onze 5-serie onder handen te nemen.  Meer werkruimte rechts van de naald, ingebouwd boventransport, veel licht, verbeterde borduurmodule, ...  

Kom de nieuwe reeks ontdekken in onze winkel te Bree.  Voorlopig staat hier nog geen info van online omdat de officiële documentatie nog onderweg is, maar in de winkel kunnen we je alvast laten kennismaken met de fantastische machine.  De eerste leveringen zijn voorzien voor januari 2018.