Corona - Maatregelen

Goed nieuws !!! De stoffenwinkels mogen open blijven ... dus ook Het Stoffenhuis blijft open volgens de gekende openingsdagen.

Alle bestellingen vanaf 45 euro verzenden wij gratis naar je thuis en dit zowel binnen Belgie als Nederland ... zo willen je motiveren om van thuis uit te bestellen via onze webshop en drukte in onze winkel te verminderen. Kiezen voor 'afhalen' blijft natuurlijk mogelijk. Zo ligt je geknipte bestelling klaar en beperk je het fysieke contact in onze zaak.

Woensdag: 9u - 12u
Donderdag en Vrijdag: 9u - 12u en van 13u30 - 17u30

Zaterdag: 10u - 12u en van 13u30 - 17u


Als u komt shoppen, neem dan even volgende richtlijnen in acht:

- Ontsmet uw handen als u binnen komt (ontsmettingsmiddel staat klaar)
- Kom, indien mogelijk, alleen (max met 2)
- Draag een mondmasker
- Betaal liefst met bancontact of de bancontact-apps en payconiq

Wij blijven de voorkeur geven aan 'online shoppen' via onze webshop en doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.  Vergeet wel niet om even je telefoonnummer te vermelden, zo kunnen we snel contact met je opnemen, mocht het nodig zijn.  Wij verzenden wij alle bestellingen vanaf 45€ gratis, en dit zowel naar België als Nederland.

Voor het maken van mondmaskers hebben we alle info en voorraad hier gebundeld:
https://www.hetstoffenhuis.be/nl/webshop/d/cat/mondmaskers-corona

Door de grote drukte op onze webshop kan het zijn dat de levering van je pakketje langer duurt dan je van ons gewend bent.  Weet dat we er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken.  We bedanken je alvast voor je begrip voor deze uitzonderlijkde situatie.  Ook bij Bpost zien wij langere levertijden.  Maak je dus niet te snel ongerust.  Als wij je bestelling afgeven bij Bpost ontvang je automatisch een 'track&trace'-mail zodat je weet wanneer je je pakketje mag verwachten.

Als je van Bree bent (of 'uit de buurt') kan je kiezen voor de optie 'afhalen' en het systeem rekent je geen verzendkosten aan.   Wij contacteren jou als je bestelling klaar ligt en je je pakket mag komen afhalen.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar steun. Langs onze kant willen wij jullie en al onze collega-handelaars een hart onder de riem steken ... samen komen we hier door ... samen staan we sterk !!

Heel veel sterkte in deze periode en hou het gezond,

Sincha
Het Stoffenhuis