Onderhoudsdienst BERNINA/Bernette

Als activ-BERNINA Dealer hebben wij een ruime opleiding genoten om uw BERNINA het nodige onderhoud te geven en eventuele herstellingen uit te voeren.

Het onderhoud en eventuele herstellingen worden in eigen huis uitgevoerd, door een daarvoor opgeleide en gediplomeerde technicus. U zal op voorhand altijd een richtprijs meekrijgen.  Indien blijkt dat kosten voor de herstelling hoger gaan uitvallen dan oorspronkelijk voorzien, zullen wij u hiervan altijd op de hoogte brengen en wordt in overleg beslist wat we verder doen. 

U mag er van uit gaan dat u uw machine ongeveer een week moet missen.  Indien de wachttijd langer oploopt, wordt u hiervan op voorhand op de hoogte gebracht.  Als u uw machine echt snel terug nodig heeft, kan dit -tegen een eventuele meerkost- besproken worden.

Breng altijd uw handleiding, stroomkabel en voetpedaal mee, samen met één of 2 originele spoelen en de basispersvoet (#1).  Bij de overlockmachines vragen we om eventuele inrijghulpen mee te brengen.  Indien u een probleem ervaart, meldt dit dan zeker als u de machine binnen brengt zodat wij hier rekening mee kunnen houden en dit specifieke probleem extra aandacht kunnen geven.

U kan in onze winkel te Bree (in Belgisch Limburg) terecht voor het onderhoud en de herstelling van uw BERNINA en bernette naaimachines, borduurmachines, overlocks, coverlocks en combi-machines.