de BERNINA Inruildagen

Van de naaimachine die u heeft naar de naaimachine die u wilt. Dit is dé gelegenheid om afscheid te nemen van uw huidige naaimachine. We nodigen u daarom hartelijk uit voor de BERNINA Inruildagen op 28 en 29 september, tijdens de herfstkoopdagen in Bree.

Bij aankoop van een naaimachine uit de nieuwe BERNINA 5-serie (met uitzondering van de B 500) ontvangt u afhankelijk van het model  een inruilkorting van minstens* € 300,- voor uw huidige naaimachine (alle merken en modellen).

 

* Inruilkorting minstens* € 300,-

*Inruilkorting minstens* € 400,-

*Inruilkorting minstens* € 500,-

 

Tijdens de BERNINA Inruildagen maakt u uitgebreid kennis met deze machines. Alle modellen hebben de BERNINA grijper die voor een perfecte steekkwaliteit zorgt en een helder en overzichtelijk touchscreen. De jumbo-spoel biedt extra veel garencapaciteit, zodat u uw naaiproject maar zelden hoeft te onderbreken. En zo zijn er nog tal van fantastische eigenschappen die we u graag tijdens de BERNINA Inruildagen willen laten zien. Laat u verrassen!

 

Deze aanbieding is geldig van 15 september t/m 15 november 2018 zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere kortingen. De bovenvermelde kortingen kunnen niet worden teruggevorderd van uw BERNINA dealer voor toestellen aangekocht op een eerdere datum.

 *De korting wordt berekend op basis van de huidige verkoopwaarde van uw naaimachine.