Welkom bij Het Stoffenhuis

Breederie in Bree

Gebruik de code breederie en ontvang 15% extra korting op al je stoffen.

promoties shop nu!

Stoffen

Wij hebben een toffe collectie stoffen voor jou samengesteld.  Van hip, modieus tot crea en fun.  We hopen dat jij er net zo vrolijk van wordt als wij.

Onze stoffen

Bernina

Sinds mei 2016 heeft Het Stoffenhuis haar eigen BERNNA-shop. Van naaimachines, overlocks en coverlocks tot borduurmachines.  Bij ons kan je terecht voor al je BERNINA-vragen.

Bernina

Wij zijn een hedendaagse stoffenwinkel en willen jou inspireren met onze stoffen.  Van modestoffen, quiltkatoen met naam tot tricots en kurkleer  ... Alles wat je nodig hebt om je eigen creativiteit en persoonlijkheid op de wereld los te laten. Naast onze bakstenen winkel in Bree (B) kan je hier, op onze webshop, terecht voor al je stoffen, patronen, toebehoren, ...

Als officiële BERNINA-dealer helpen we je graag verder met je zoektocht naar de ideale machine die het beste bij jou past.  Buiten de klassieke naaimachines, hebben we een assortiment overlocks en coverlock en natuurlijk onze borduurmachines. Spring gerust binnen voor meer informatie.  Naast BERNINA kan je bij ons ook terecht voor het volledige Bernette-gamma. 

****

In het weekend van 24 en 25 juni zetten de handelaars van Bree weer hun deuren open en trekken we gezellig de straat op. Wij willen alvast van de Gerdingerstraat de gezelligste straat van Bree maken met een originele koffiebar, fifty's caravan met superlekkere hapjes, kinderspelen en wijzelf.

Je kan doorlopend alle BERNINA's aan het werk zien en/of testen en komen snuffelen tussen onze stoffen en coupons.Tijdens het Breederie-weekend is Het Stoffenhuis open op zaterdag van 10u tot 17u (doorlopend!) en zondag van 13u30 - 17u.  

Tijdens het Breederie-weekend starten bij ons de solden en om deze nog eens extra in de verf te zetten ontvang je 20% korting bovenop de solden-prijs.  Is je favoriete stofje niet afgeprijsd ?? Niet getreurd  op alle niet-solden stoffen ontvang je 10% korting. (m.u.v. onze basisreeksen, voering en boordstof).

In onze webshop ontvang je 15% korting extra op al onze stoffen (m.u.v. onze basisreeksen).  Vergeet de code: breederie niet te valideren om maximaal van onze kortingen te genieten.

Daar is de zomer ...

Ontdek hier onze aangepaste zomer-uren, samen met de vakantiekalender.

Enjoy the summer !!

Zomer-uren