Stoffen

Wij hebben een toffe collectie stoffen voor jou samengesteld.  Van hip, modieus tot crea en fun.  We hopen dat jij er net zo vrolijk van wordt als wij.

Onze stoffen

Bernina

Sinds mei 2016 heeft Het Stoffenhuis haar eigen BERNINA-shop. Van naaimachines, overlocks en coverlocks tot borduurmachines.  Bij ons kan je terecht voor al je BERNINA-vragen.

Bernina

Wij zijn een hedendaagse stoffenwinkel en willen jou inspireren met onze stoffen.  Van modestoffen, quiltkatoen met naam tot tricots en kurkleer  ... Alles wat je nodig hebt om je eigen creativiteit en persoonlijkheid op de wereld los te laten. Naast onze bakstenen winkel in Bree (B) kan je hier, op onze webshop, terecht voor al je stoffen, patronen, toebehoren, ...

Als officiële BERNINA-dealer helpen we je graag verder met je zoektocht naar de ideale machine die het beste bij jou past.  Buiten de klassieke naaimachines, hebben we een assortiment overlocks en coverlock en natuurlijk onze borduurmachines. Spring gerust binnen voor meer informatie.  Naast BERNINA kan je bij ons ook terecht voor het volledige Bernette-gamma. De nieuwe collectie van See you at Six !!

https://www.hetstoffenhuis.be/nl/webshop/d/designer/see-you-at-six

Nu verkrijgbaar ... wacht niet te lang, deze capsule-collecties vliegen de deur uit !!

Onze agenda

Wij zitten niet stil.  Onze agenda is goed gevuld.  Ontdek hier al de activiteiten van Het Stoffenhuis en mis niets van onze workshops, vrije naai-ateliers, uitstappen, beursbezoeken, ...

Onze agenda