Vanaf 99€ verzenden wij gratis en dit voor zowel België als Nederland !!

 

Aan alles gedacht ? 

Aangepast naaigaren
Rits
Knopen

Er bevinden zich nog geen producten in het winkelmandje.
Subtotaal€ 0,00
Totaal (incl. BTW)€ 0,00 X

Wil je graag je pakketje zo snel mogelijk thuis geleverd hebben ?

Kies dan voor de optie 'Bancontact' of 'iDeal'. Via deze opties krijg je de mogelijkheid om met je eigen bankkaart en de bijhorende kaartlezer van je bank, de overschrijving uit te voeren via een beveiligde internetverbinding. Ogone voert deze transactie voor ons uit. Het voordeel is dat je betaling automatisch bij ons geregistreerd wordt en wij je bestelling heel snel kunnen verwerken en versturen. (weliswaar binnen de openingsuren van onze winkel).

Dit is even veilig als een ‘manuele’ overschrijving, maar wij zien je betaling onmiddellijk en kunnen dan ook veel sneller je pakketje klaar maken voor verzending.

Als je kiest voor een klassieke overschrijving is deze gemiddeld 3 werkdagen onderweg voor ze ons bereikt.  Daarbij moeten we manueel onze rekening checken of we je betaling al dan niet ontvangen hebben.  Bij grote drukte kan dit voor een extra vertraging zorgen.

Opgelet:

Helaas aanvaardt onze webshop enkel Belgische (Bancontact) en Nederlandse (iDeal)  betaalkaarten .  Aan onze buitenlandse klanten vragen we om het verschuldigde bedrag manueel over te schrijven.

Controleer nog even uw verzendadres op juistheid en volledigheid  !!  Wij zijn helaas genoodzaakt om u extra verzendkosten aan te rekenen indien we uw pakket terug ontvangen wegens fouten of onvolledigheden in het adres.

Indien u niet thuis bent op het moment van de aflevering zal de postbode een berichtje achterlaten in uw brievenbus zodat u uw pakketje kan gaan afhalen bij uw postkantoor.  Uw pakket zal hier 14d op u wachten voordat het retour naar ons gezonden wordt.  Meldt u zeker tijdig aan bij uw postkantoor. Indien het pakketje retour komt en wij het een tweede maal moeten verzenden, zijn we helaas genoodzaakt om u deze extra verzendkosten aan te rekenen.