Webshop » BERNINA/Bernette

BERNINA/Bernette

pic_bernina_korting
BERNINA

BERNINA

Voetjes en Accessoires

Voetjes en Accessoires

Vind en bestel hier al je BERNINA voetjes en accessoires
Bernette Sublime

Bernette Sublime

Promo-hoek

Promo-hoek

Deze machines mogen nu voor nog scherpere voorwaarden de deur uit. Deze acties zijn enkel geldig zolang de voorraad sterkt dus op = op.

Wij zijn een erkende BERNINA dealer.  Hierdoor verzekert u zich van de nodige begeleiding, kwaliteit en goede dienst na-verkoop.

Wij hebben onze eigen onderhoudsdienst en daardoor is je BERNINA, ook na je aankoop, bij ons in goede handen.

Om het maximale uit je machine te halen, geven we je ook graag de nodige uitleg over je machine in onze winkel te Bree. Zo kan je thuis onmiddellijk aan de slag.

Daarbij zijn wij ook een hedendaagse stoffenwinkel. Bij ons kan je terecht voor al je modestoffen, katoen met naam, ... Omdat het een het andere aanvult, geven we je graag 10% korting op al onze stoffen bij aankoop van een BERNINA. De duurtijd van deze kortingsperiode is afhankelijk van het type toestel dat je bij ons aankoopt en is zowel geldig in onze fysieke winkel als in onze webshop.


Buiten onze BERNINA's kan je bij ons terecht voor de Bernette Sublime naai -en lockmachines.  Bernette is de ideale instap de beginnende naaister.  Zij hebben verschillende modellen in hun assortiment van heel basic, mechanische, machines tot de computergestuurde modellen.

 

We wensen je alvast veel shop -en naaiplezier.Als je graag wat extra informatie of een persoonlijke offerte ontvangt, neem dan even contact op met ons en we helpen je graag verder. 

pic_partner_aufkleber_2017_de-nl
Bewaren Bewaren