Webshop » Workshops

Workshops

 


 

Ontdek hier ons aanbod: Workshops


Als je je favoriete workshop openklikt, krijg je meer info over wat we juist gaan maken en wanneer de workshop ingepland staat. 

Let op ! De hierronder geafficheerde prijs is het voorschot, de totaalprijs vind je terug in de uitleg van de workshop en wordt afgerekend tijdens de workshop zelf. 

Je inschrijving is pas definitief als we je voorschot ontvangen hebben.  Je ontvangt dan ook een bevestigingsmail van ons met nog aanvullende informatie over je workshop zelf.

Have fun !!


 

Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren
Vrij Naai-atelier

Vrij Naai-atelier

Omdat iedereen zijn eigen leerpunten heeft en niet iedereen hetzelfde opgelegde stramien wil volgen, gaan we in 2017 vrije naai-ateliers inrichten op zaterdagvoormiddag van 9u30 to ...
€ 0,00
Nieuw
Basis Overlock - 17/5

Basis Overlock - 17/5

De overlock is bijna niet meer weg te denken in onze naaikamer. We willen allemaal een professionele afwerking en met de opkomst van de tricot-stoffen is de overlock al bijna onmi ...
€ 15,00

 

Ben je met een groep vriendinnen (max. 6) en wil jullie graag samen iets komen doen bij ons, kan dat altijd besproken worden. Neem even contact op met ons en wij bekijken de mogelijkheden !!